Kostenindicatie & Aanmelden

Meer informatie ?

Vrouwtje Kwebbel
Ietje Kooistratuin 23
1705 JV - Heerhugowaard
KVK: 37140241

Over mij

Mijn naam is Alexandra,

Samen met mijn man Paul en kinderen Fiona, Tim en Kiara wonen wij in een kinderrijke buurt in Heerhugowaard. Vlakbij de scholen de Hasselbraam en de Zeppelin en de vele speeltuinen om ons heen.

Met veel plezier verzorg ik als erkende en ervaren gastouder dagelijks de opvang van gastkindjes in huis. Inmiddels doet ik dat ruim 15 jaar. Bij de opvang van kinderen staan voor mij aandacht, respect, liefde en creativiteit centraal. In een veilige omgeving waar de kinderen zichzelf kunnen zijn en naar hartelust kunnen spelen.

Met de kinderen onderneem ik veel verschillende activiteiten. We kleuren, knutselen, dansen en gaan op ontdekkingsreis. We toveren de kinderen om tot een stoere piraat, schone prinses of mooie vlinder. Onze moestuin is favoriet om te ontdekken wat groeit, bloeit en er wordt vaak lekker van het fruit gesnoept. 

Mijn tweede passie is het bakken van taarten en cupcakes, met marsepijn, fondant in de mooiste vormen, kleuren en lekkerste smaken. Daar betrek ik regelmatig de kinderen bij en die nemen dan vaak wat lekkers mee naar huis, als het dan nog niet is opgegeten :)